CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 11, 2011

CASIO GOLD & COACH CLEARANCE SALE

Sehari selepas BERSIH di Kuala Lumpur. Saya pulak BERSIH gaji saya kat Sunway Pyramid. Memang tersangat BERSIH isi dalam wallet saya toe..huks. Bak kate orang biar papa asal bergaya..wakaka. Sian saya kan kan..Sian papa saya jugeee..

Pergi saner punya la ramai makhluk..Agaknyer semalam semua dok umah kot. Nak masok parking pon da hazab. Saya parking kat luar je..Jauh giler menapak kot..Xpe la..demi sooping ape jua rintangan sangup ku tempuhi...tak gitu...;)

Hajat kunun nak cari Casio Gold jer.. Cari punya cari jumpa la 2 ketul.. Tapi xrembat lagi. pergi la serbey kedai laen kot kot la murah..Tapi memang nan ado lah.. Jadi pegi blek kedai tadi..Terkezut betol sebab dah tinggal seketol jam toe..Pe lagi memang cash dan carry teros wa cakap lu..erkkk..
Peluh peluh ketik saya edit ni.. Vintage gitu kan. 
Seketol jam saya. seketol lagi jam my sis..;)
Rupe dalam tumbesaran tanpa di edit lebey lebey..;)

Tapi bukan toe jek saya rembat..
Sekali ade Coach Clearance Sale..Masok la kunun nak tengok jekk. Sekali my sis beli plak. Isk3.. Lepas dia beli teros kuar kunun xmo toleh da...Teros balek ke jalan yang lurus..Tapi kusangka panas berpanjangan hujan plak kat tengah jalan..Patah balekkk...huwaaa.. 
Ni la hasil nya..Dalam toe xbole la kasi tengok kunun nak wat hantaran kan..kah3.

Pas beli 2 benda ni kami pon teros menuju memang jalan yang lurus..Balek la ape lagi duit da abis..



1 comment:

Anonymous said...

Louder voices, more stable market as well as candy crush saga cheat was
expected. This is also very unique with the players are going to develop more powerful and
interactive applications. In today's world, exceptionally good content thrives.

Related Posts with Thumbnails