CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 13, 2011

USOP WILCHA'S PESBOOK

Kuat bebeno pengaruh Usop Wilcha nie..sampai pesbook pon terkene badi gak nie..plawok plawok sungguh ok...ghahaha. Page yang ade kene ngene ngan usop wilcha jangan cakap la..berlambok okey.

semua quote dia yang cam harem da jadi tagline kat pesbuk..adoyaii.. ni kompem bole wat duet kalo jual ni. Cer cite pe yang best sangat Usop wilcha ni sampai jadi penomena tetibe kat Tanah Malaya.

 Mike sebeno xde la heran sangat sebab memang best pon Usop Wilcha ni punyer lawokk kan kan...Sape setuju sile angat tangan cam saye~~~@_@

Mike pon xmo la cite panjong lebar..penat nak taip ni ha..jadi layan je la penomena usop wilcha ni yek.. Ade jugak la lawok yang memang lawok..Xmacam Raja lawok toe banyak yang cam xlawok jer..xkuase teman nak layan..

Teman out dulu yer nak layan lagu soley soley jap...lalalala~~

2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

dahsyat.. siap ada usopbook lagi. hahaha.. kalau buka undi pelawak popular skrg, usop wilcha boleh menang ni.

Si Gojes said...

betol3......kita bako raja lawak..ngehehehe..=)

Related Posts with Thumbnails