CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 22, 2011

GPS PLAK DAH

Mule mule cam xterpikir pon nak beli. Cam membazer pon ader. Bukan xtahu jenjalan KL & Selangor pon. Semua da saya jelajah ikot signboard jek. Tapi luar KL& Selangor cam ngerik cikit.. Tambah lagi co-pilot omak saya jek..lari haruk nanti. Elok elok nak balek Pahang tapi sampai Penang kan..T_T..best gak..

Tujuan rembat ni pon sebab nak pulang ke kampong halaman. Dah lame kot xbalek. Last balek pon ade la empat atau lima taon lepas. Toe pon sebab ade kenduri kendara. Raya lansong nak dekat lapanbelas taon xbalek..muahahaha..Jalan pon lupe lupe ingat..

Cam bese musim cuti, kazen same umor ngan saya akan kawen. Jadik kalo xbalek nanti rase bersalah lak kan..huahua. Kene la blek jugak dengan omak. Maybe berdua je kot sebab apak ade plak program tabligh nyer..Bese la da tua tua ni.. Mesti pandang keatas langit..Bukan langit level bumi ni ekk. Langit yang ketujuh sebetolnyer..hehe

 Xde mase nak sebey sebey mane bagus.
Rembat je paling murah, paling jimat & paling mudah..
Beli pon kat carefour alamanda jek..Senang nak ngulang kalu rosak..hehe
Tetibe balek umah pakai GPS..padehal jalan pejam mate pon da taw.
Bingit gak pkai GPS ni. Sesuai untok orang yang solo.
Ade gak suare peneman dari kesunyian..miahaha

Memang cekap gak GPS ni...Semua landmark ade lam peta toe.
Sesuai untok orang yang mencari jalan yang benar tapi xlurus la..
Bakal mencari jalan pulang ke Pahang..Jangan buat tahi sudah..


6 comments:

ishiko said...

rasanyaa saya harus beli mende ni sebab kalo drive asyik nk sesat je... huahuahuaa...

*ambui.. kemaen mghedit gmba skg.. hehee... :b ], lame xsggah an...

Si Gojes said...

ahaha..xde koje la ishiko..toe la mengedit je keje skrg..he3..beli la 1..sbg nk g jenjalan..=)

Cikgu Fikri said...

wah..
untunglah...
pergh..
lamer gler tak menjengah blog ni..
huhuhuh :)

Si Gojes said...

ape yg untong cikgu fikri.. duet abis ade la.. bz ek lme xjenguk?wuwuwuwu~

puteraduyong said...

kalau naik moto...ok tak pakai gps ni... :)

Si Gojes said...

boley aper..nek beskal pon bole k gune gps...

Related Posts with Thumbnails