CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 5, 2011

DOCTOR FISH SPA DI UMAH SAYA

Holaaa

Tajok adelah benar belaka. Tidak tipo sedikit pon. Tiada yang tipo melainkan
 benar benar tipo belaka.Siapa pintar dia memahami. Tidak pintar sila buat buat pintar juga. Saya bosan dengan orang pintar sama juga ngan ikan pintar. Selalu tidak takot kerana lapar..

Memang betol ikan sekarang pintar pintar belaka. Tangan saya pon dijadikan makanan. Oleh itu terjadila busines DR FISH kan. Ikan pon bole wat sebagai alat manicure dan pedicure. Siapa tahu sila buat buat xtahu sekarang..ohoks.

Jadi semalam saya pon melayan juga DR FISh free of charge. Ikan adelah
 hak milik mak saya. Maka xperlu bayar sedikitpon. 

Alkisah saya nak buat manicure buang sel sel kulit mati. Betol ke bole yek? Ntah la kan.
Mencoba tidak merugikan okeyh..hehe. Tapi tidak cukup budget punya pasal..Terpakse la celup je lam pasu ikan mak saya..miahahaha.
Nampak x saya sedang buat manicure. Celup jari satu persatu. 
Kalo celup semua DR FISH konpius mane nak cuci dulu..hiks.
Nampak x DR FISH sedang busy manicure jari runcingku.
Ingat macam nak buat pedicure tapi tatot kene kaki teros ngan mak saya.
Oleyh itu tidak berani mencuba la...
Disini la tempat tingal DR FISH..Dekat jek dengan pintu umah.
Penuh dengan hutan rimba di garnish oleh mak saya..hiks.
Gojeskan Rumah DR FISH..Jeles saya.
Mak saya bukan bela DR FISH jek. Itik bathtub ni pon dibela skali.
Sian Itik berpasir sebab lame xmandi. Musim bah kan sekarang nie..
Bukan Itik Bathtub jek..Ni lagi kawan kawan setaman..
Macam macam mak saya bela kan. Semua menatang ade.
. Tapi semua kene sumpah jadi batu.Senang cikit nak jaga kan...
Xyah penin kepala..
Sampai sini saje la Cite DR FISH saya. Kalo nak wat pedicure free
Sila suruh mak masing masing bela ikan gapi sendrik yek. Harap maklom.
Kalo bela ikan piranha lagi terbaek..



5 comments:

Syukri Mohtar said...

sihatla lepas ni..asik2 buat spa fish je.huhu.

Si Gojes said...

hiks...kompem berkilat kuku kan..nk buat meh la dtg..;p

sueRAFE said...

komfem ke boleh guna buat manicure nieh?

konfiius..

Si Gojes said...

haha..bole kot...nk try ke...jum..;p

Hayati Hamzah said...

dh ade pape perubahan x fish spa ni ;)

Related Posts with Thumbnails