CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, February 18, 2011

ICE ROOM..Grrrrr

Nampak macam sedap x? Macam sedapkan tapi bile da makan..
Hmmm.. Indah rupe dari rase. Rase ape pon saya tidak tahu lah. Jangan ditanya.
Saya order itu Avocado Snow Ice n my lil sis Blueberry Snow Ice. Tapi dua dua cam lemau.
Bahek la saya makan ABC arge 5hinggit lagi sodap..memang xberbaloi baloi..
Sudu dia sangat panjang hokey. Boleh digunekan untuk mencedok mankok orang laen 
bile yang sediri punya xsedap.Tapi bile da mencedok orang laen
 punye same jek xsodap..Abis toe nak guna tok pe lagi.
Mayb buat kayu drum..ketok2 meja pon okey kan..cehh

PS2: 000.5/10 tahi bintang saya bagi..lalalala~  Jangan saman saya orang susah..=(

7 comments:

idealistik kirana said...

serious lawak la cite ni...
wasted kan xsedap..
xpe2..x cube, xtawu..hikhik...

Si Gojes said...

haha..lawaks ke..kisah benar la ni..aiyoo..;p..pasni mmg ban tros ice room..

Dhia Delisha said...

tengah hari ni sedap mam aiskrim..hee~~ strawberry chocolate!

si gojes said...

haipp....diet n senam hokey..;p

Cikgu Fikri said...

lawak gler citer kali ni...
haahahahahha..
sempat lg tu nak mention psl sudu..
eh, itu ice room kt bangi kan?

Si Gojes said...

aah la..ice room kt bangi..cmno tau..pnh pegi mkn yek..;p

p!q4h b@guss said...

sudu tu utk ketuk kpala tokey kot..haha

Related Posts with Thumbnails