CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 3, 2011

HEPY HEPY JEBEL ALI BUAT KUEH

Hello Mello

Tajok hanya untok kegempakan..harap maklom..hiks

Xcelly..Hepy betol semalam en nufnang call pepagi.. Tengah tido tetibe fon ringging pastoe tgk kat screen ade no pelik..he3..Kompem en nufnang la toe.. Tapi kojap jek dia call lam 10 min sebab pkai tepon satellite.. Dia cakap xbole call lelame nie mahal..cehh.. kedeks betol..muahahaha. Takpe saya tahu lorh sebab bil bulan lepas melambong saya bayor yek.. Message jek laen kali yer.."Tetibe saya jadi kedeks gak"..;p

En nufnang baru jek lalu Sri Lanka nak ke Jebel Ali dekat Dubai saner ha. Best nyer pegi Dubai..huwaaa. Tapi en nufnang bukan turon pon takat kat port jek..Jadi xde best sangat la kan.. Jebel Ali toe bandar pelabuhan cam kat port klang kot..Nak taw lagi banyak cer google sendri.. Lagi banyak google lagi banyak ketahuan kan. Jadi jangan jadik pemalas yek..padehal saya malas nak carik...hiks

Dah lam mood gembira pas en nufnang call tetibe jadi terlebey rajin.. Jadik sebelom mood gembira abies baek saya gune seadanyakan. Tetibe rasa nak wat kueh..Kerah my daddy pegi kedai beli barang segala. Dia pon tengah poase sunat. Nanti bole gak dia makan kueh bukak poase kan.. Baek x saya..ghahaha.

Jadi semalam siap la kueh mueh 2 jenis dibuat oley saya secare tetibe. Okeyh la toe dari xbuat ape ape. Cuti pon panjang. Nak pegi jenjalan pon en nufnang xde so jadi xbest sangat. Kueh mueh yang saya buat toe akan dicite oleyh entry laen edisi makan.. Sekarang edisi gembira xbole campor aduk cam rojak yek..Chowww~
Port Jebel Ali..Camnie la rupenyeh..Penat saya google nie..miahahaha..;-)

4 comments:

Cikgu Fikri said...

wah...
mengGOOGLE gmbr itu betul2 memenatkan..
ahahhahah..
anyway, jgn lupa join contest tu tau..
huhuuhuh :)

Si Gojes said...

google mmg penat...penat nk pilih tergojeskan..ha3

akan join sbb nk mng ok..no worries...;)

Cikgu Fikri said...

hahhahahaha..
over jerk.
heeehhe..
ok..thx :)

Si Gojes said...

mnede over...nk mng gak k..miahaha.
ur wlcomed..;)

Related Posts with Thumbnails