CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 1, 2011

OMG!! TORRES THE BLUES

Sian LiverFool mr torres xmo main da kat Anfield..miahahaha. Tukar padang plak pegi maen kat Stamford Brigde yang mantop.. Padang Kelab Cap ayam brand memang xsesuai pon dengan mr torres. Fengsui xsesuai ma.. Standart ayam gitooo..;p

Tetibe semalam terbace Torres pindah pergi Chelsea kene bayor 50juta pound.. Gila kentang mahal nak pindah dari kelab Cap hayam pergi The Blues..Haishh.. Kalo saya dapat 50juta pound memang xde makne da men bola. Teros saya buka kilang buat bola lagi untongkan berlipat gandakan..

 Kaya betolkan Club luar negara nie. 50 juta pound macam 50k dorang buat.. Lam Malaysia nak pindah kelab setakat 50k pon bayor ansuran bulanan..ha3.. Ni plak nak bayor 50juta pound..memang 7 keturunan xabis abis la jawabnyer nak bayor yuran perpindahan jek. Toe lom masok gaji en torres.. Kayap teros 7 keturunan sebab amek en torres punya pasal nie..ohoks.

Apepepon en torres da selamat pon pindah. Fan LiverFool harap jangan mentangis lak yek. Harap pasnie en torres jangan la injured selalu..Sila tulun en lampard, terry dan drogba menang EPL yek..even cam da tetingal keteapi cikit tapi bole kejor lagi toe..hihiks..=)
Kalo saya lelong 50juta pound baju ni ade mau beli x?

Gojesnyer en torres pakai baju biru. No 9 lak toe memang ade ong la.



9 comments:

idealistik kirana said...

Harus Chelsea akan jadi club terbek BPL lpas nih...huhu..sangat happy!

Si Gojes said...

yes..hope dpt la menang lg EPL taon nie ka...=)

Cikgu Fikri said...

wah..
nmpkanyer aku sedang berada dlm kelompok peminat Chelsea..
Oh tidak!!!!
huhh......

Cikgu Fikri said...

wah..
nmpkanyer aku sedang berada dlm kelompok peminat Chelsea..
Oh tidak!!!!
huhh......

Cikgu Fikri said...

wah..
nmpkanyer aku sedang berada dlm kelompok peminat Chelsea..
Oh tidak!!!!
huhh......

Cikgu Fikri said...

ALAMAK,
tersend 3 komen lah..
sorry...
td, pending.. :)

Si Gojes said...

miahahahha..xhagak2 cikgu fikri oiii..gembira sebab torres masok chelsea yek..;p

azreenazeman said...

peminat Chelsea ke ?
huhu ..

Si Gojes said...

yeah..kipas susah mati the blues nie..;)

Related Posts with Thumbnails