CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 12, 2012

STRETCH MARK LOSYEN

Harini saya nak bagi petua untuk preggy mommy.
Kalo taknak perot anda jadi burok cam ade urat urat kehitaman
dan kekeringan. Sila la sapu losyen ape ape pon.
Tapi yang paling bagus orang cakap ialah Shea butter losyen.
Banyak jual kat Farmasi pergi jer cari.

Saya masuk bulan ke 3 mengandung baru sapu, toe pon ade kawan suruh.
Sebab masa dia mengandung dulu tak sapu lotsyen segala nie.
Hasilnya sangat la scary marry. Abis burok perot nyer berjalur kehitaman.
Nak hilangkan pon cam dah takde harapan dah. Terima je la.
Jadi saya pon pakai sejak dah bape bulan ni nak elak jadi camtoe.

Hasilnyer perot saya takde la jalur kehitaman tapi pinggang cam ade cikit ckit.
Sebab saya pemalas nak sapu selalu la ni.. Hasilnya terjadi la urat kehitaman.
Sape da ngandung toe tahu la rupanye camne kan.
Sekarang tengah pakai 2 jenis losyen nie.
Kat guardian sunway banyak la jual brand ni. Cari kat watson selalu
tak jumpa cream stretch mark. Cream biase banyak la.
Masa awal menngandung saya guna losyen jenis nie 
sebab mase toe lom ade lagi kesan stretch mark. Tapi sebab tak pakai 
secara displin memang dia tarak tulun banyak la. Jangan salah kan losyen plak.
Jadi bila da ade kesan stretch mark saya pon beli la jenis yang nie plak.
Sebab kate tulisan kat botol nie dia memperbaiki rupa keburukan
stretch mark toe tapi nak hilangkan memang lame la kot. Kalo rajin memang
mungkin boley hilang. Tapi jenis ni lagi mahal dari yang atas. 
Toe la lenkali jangan malas sapu yerr. Dah beli toe sila sapu selalu
jangan simpan lam lemari wat hiasan.





8 comments:

Mak Lagenda said...

lg 1 petua x mo stretch mark yg bowok itu, sila jgn garok2 dgn kuku tang pewot taktala pewot sdg enak kegatalan yea..

mmg akan ngeri la pemandangan pewot tu lps bersalinn nnt. Garok dgn sikat x pe * mmg rasa x best ler..hihihi*

Anonymous said...

Please let me know if you're looking for a article author for your weblog. You have some really good articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some
material for your blog in exchange for a link back to mine.
Please shoot me an e-mail if interested. Kudos!

Feel free to visit my web page :: mederma stretch mark therapy reviews

Anonymous said...

Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your website?
My website is in the very same area of interest as yours and
my users would certainly benefit from a lot of the information you provide here.
Please let me know if this okay with you.

Thanks a lot!

my web site; http://tncommunity.info/blogs/198686/308462/frd-ranger-articles

Anonymous said...

However it is important to realize that the Fat Loss Factor is not a panacea that
will magically remove any fat and If you are looking for a "lose 10 pounds in 10 days magical programs", then The Fat Loss Factor is probably
not for you. The first move is concentrate on heart, lungs, and cardio-vascular tissue.
Of course, you should always consult your doctor for a thorough evaluation and prescription.


Also visit my homepage: bring the fresh download

Anonymous said...

Yoս ѡill next need to figսre out just how sloѡ you want to perfoгm your eight exercisеs.
I'm Aaron Mc - Cloud and run а ѕite deѵoted to prоviding high-quality information about strength training.
I'm not saying that you have to becοme big and bulky like The Tегminator
Ƅut have a good amount of lean muscle mass on you.

my webpage; Turbulence Training pdf

Anonymous said...

Hello all, here every one is sharing such familiarity, therefore
it's fastidious to read this weblog, and I used to visit this weblog daily.


My homepage: dui attorney portland or

Anonymous said...

I pun ada pakai satu produk ni, Best sebab hanya perlu sapu sahaja di tempat yang berkenaan, I pakai pun sebab kawan yg rekemen..

Alhamdulillah I baru lepas bersalin , berat badan pun dh turun 3 kilo walaupun x mengamalkan diet sangat.. ok la tu kan.. ada peningkatan.. , nnti nak berdiet dengan lebih tekun, mungkin boleh turun berkilo-kilo berat badanku. Stretch Mark lepas bersalin macam Kulit Tembikai pun makin hilang dalam masa kurang 1 bulan, kulit pun makin licin :) , Produk ni best sebab hanya Sapu sahaja di tempat yang diperlukan :)

Boleh beli dekat FB ni (Klik je kat website ni)------------> www.facebook.com/LaromeKulitCantikBadanKurus , boleh try , ready stok ... masa I nak beli hritu punyalah susah nak cari stokis yg ada ready stock sbb stok berkurangan disebabkan ramai order...

Kidbux Blog said...

Good sharing, Pureen Stretch Mark Lotion with Triple Action Formula helps prevent and reduce stretch marks effectively. For detail review visit:
http://kidbuxblog.com/pureen-stretch-mark-lotion/
.
.
.
Others:
Low income with bad credit and apply car loan?

Related Posts with Thumbnails