CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, September 25, 2010

SAYA TUNANG HARI INI!!

Hari ini bersamaan 25.09.2010 saya telah bertunang dengan tunang saya..hehe. Sape lagi kan kan kalo bukan MR Bublebel.. Tak sangke la plak tetibe dari majlis risik menjadi tunang. Memang sangat sangat last minute hokeyh. Hantaran semua buat lam mase 3 hari jer. Semua pon cam last minute nyer perancangan tapi memang sangat best..hoho

Tadi rase cam nebess gilosss. Macam rase xmo kuar dari bilik sebab segan..wahahaha. Bile turun kat tangga dah rase cam peloh peloh dan kebas kebas kaki dan muke.. Perghh.. memang sangat terawang rawang cam nak terbang. Naseb sekejap jek.. Tapi memang sangat rase blur kot tadi.. sampai nak sarung cincin pon bole cam rase nak larik masok bilik..hiks.. Memang saya pemalu orangnyer hokeyh..

Nak ucap makasih la semua yang datang memeriahkan majlis tunang saya dan my dear.. Memang sangat happening dan sampai saya pon naek pening ngan lil cuzzie yang sangat notty main solek solek.. orang busy kat bawah bole plak dorang bermakeup bagai kat atas hokeyh.. Terkojut tengok muke semua siap blusher bagai kat muke..wahaha.. Memang rase nak ku penyet je seko seko..adoii..=)
Cincin risik & tunang saya..


6 comments:

^akulife^ said...

tahniah..
bestnya...wish u happy...

diana said...

tahniah ye,,
semoga kekal ke
akhir hayar..

AQMAR said...

macehhh semua...aminnnn..=)

Nad said...

wahh sgt sronok. tahniah! moge kekal ke akhir hayat insya-Allah. :)

AQMAR said...

thxsss..insyAllah..amennn.

idealistik kirana said...

tahniah utk kamu...tumpang happy

Related Posts with Thumbnails