CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 28, 2010

ENTRY BEBAYAR

Entry khas saya buat untok En Tunang yang cumel macam meowww gebus...kikiki. Tapi kene bayor bukan pree. Ingat da jadi En Tunang gebus saya dapat pree ker..Silap okeyh.. Debab nak masok muke dia lam nie pon dia bayor dengan bulus dia okey..kekekeke..

TUNANG SAYA DIA IALAH:

super perasan...lalalala~
En Tunang ni dia cikit perasaan. Nape saya cakap dia perasaan sebab kalu dia tengok cite Twilight dia cam perasan ensem cam Edward Cullen saya yang super ensem gagah rambot tercacak tapi dia ensem  adooo la cikit jer sangat cikit, rambot cacak tapi edward lagi banyak ensem dan gagah en tunang tang pipi jer..wakakaka. Then kalu dia tengok cite Ip Man dia perasan jadi Yip man yang super cool lagi terror berkonpooo..Cehhh... Padehal kunpoo panda pon xlepas toe...

kaki bula
Bula..Bula bula...Kalu tengok & men bula memang xpernah abes okeyh..Siang malam pagi petang.. Tapi ade saya kesah..haha. Jangan dia tengok Parabula cite dot dot da... Memang saya buat free kick teros kat gigi besa toe..  Saya yang xminat ni pon kene minat gak...cehhh.. Kalo bebola daging panas panas saya minat la. Ni bula xleyh makan memang saya wat wat minat je la...kekeke~


The Blue....s
Siap bole beli peminat termahal aka saya yang gojes berpindah club toe...gehehehe.. Tapi sekarang saya memang peminat setia Chelsea..Chelsea... Baru je pindah masok club nie season lepas da menang penuh gaya kan. Ni xlen xbukan sebab saya yang bertuah la nie...wink wink..

Ngumel
Tengok jek mulot dia memang sahhhh...Size XL itu mulot memang kuat ngumel punyer orang..hehehe. Sekali da stat enjin ngumell memang hadoooo la saya kan. Naseb mulot saya size XS lagi gojesss.. pendiam & suweeet orangnyehh...hihihi. Memang kene la sangat toe...ngeeeeee~


Baek hati lagi penyaborrrr..cehhh (bayar k yang nie..hehe)
Dia salu gak bersabar kalu saya naik minyak..xsabo pon ade toe.. hehe. Padan muke dia Yeay!!  Tapi saya lagi baek hati la sebab saya naik minyak pon kadang kadang jekk kalu busan..lalalala~  Lagi baek hati sebab dia bagi DEBAB yang banyak bulus.. taw taw je dia memang saya suke benda yang berbulus nie..wakakaka.. Bole pelok kalu sejukkan..

Sampai disini saje entry saya untok En Tunang gebus yang sekarang kuat makan da tido..Dulu bukan men xbole tido kan kan..Sebok ngayat..wakakaka..

En Tunang adelah yang tersengih dengan pipi gebus..hehehe



P/S: Entry ini adelah berbayar bukan pree.. Sile bayor secepat munkin.. Cash adelah digalakkan..hi3

7 comments:

Si Sangkar Hitam said...

meh nk bayo

AQMAR said...

baeknyer hati..hehe..pat bayo pat..;p

GadiSRebit said...

wah wah...my taste la yg no 2 dari.....hihi..ur fiance yg mne stu nih??...

AQMAR said...

cehhh...ni gadisrebit ka...bapokrebit..hehehe..;p

GadiSRebit said...

hoi!!sedapnya awk mengata...saya ada wat salah ke??...jgn harap saya nak baca blog awk lagi..grrrr

AQMAR said...

kahhhhkahh...majok la gadisrebit nie..xcute taw...jgn xbace la...ngeeee~

aQmaR 0n The Blog said...

Maaf gadisrebit tersasul bahasa.. Nanti tlg belikan saya Samsung SIII yer..kalo xpon IPHONE5 pon ok..lau xde gak BOLD 9900 pon bole la...k..samekom..

Related Posts with Thumbnails