CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 11, 2010

FARA'S 101010 BEDAY BLAST

Semalam pergi celebrate kawan sebelajar sezaman UiTM SuxLam..hehe. Kawan sekelas yang same berjimba jimba dolu dolu. Sekarang semua dah xde mase sangat nak berjimba sakan kecuali saya..wahaha. Yelah semua sebok ngan karier mau cari duet lebey. Begitu juga ngan saya tapi nak cari duet lebey sebab boley buang lebey jugak...

Best betol meraikan buffday ngan kawan lame. Tapi celebrate kat TGIF nie memang membuat saya xsenang dudok.. Kalo saya dah xsenang duduk..Buffday gurl lagi azab. Siap kene nyanyi dan wat ucapan sambil berdiri atas kusi ditonton oleyh semua orang...wahahaha.. Kalo saya dah lame larikan diri nyorok. Nak pulak semalam memang ramai betol manusia lam TGIF toe.. memang sangat cam lawak kot. Waiter TGIF pon giler sporting gilew siap bole nyanyi ramai ramai dan memang hapenin sangat sangat..
kek buffday gurl..nyummy
Ni makanan saya haritoe.. xsihat sebab banyak minyak & Ciss hokey..abis diet~huhu
Ikan ni sangat sodap..Rugi xorder yang nie..Pasnie saya akan order yang nie lak next tyme..
Kek untok buffday gurl dari TGIF..sedap hokeyh.. tapi kenyang sangat daa..
Air penghilang dahaga pas penat nyanyi..xcukop segelas sorang..
Punye la dahaga asik gelak je manjang..
Buffday gurl kene dera nyanyi ngan botol sos atas kusi ..Nitemare okeyh..haaha
Mari makan ini kek..tapi memang xlarat lepas melantak xhingat..


4 comments:

one2paii said...

kenapa gua xdapat kek camtuh semalam..hah kenapa?kenapa..xde kuih pun xpe..kete mez 1..

diana said...

yang banyak minyak
dan berlemak tu la yang paling sedap ..
hehhee..

lan_ax said...

kenape gua pn xdapat kek camtuh semalam..hah kenapa?kenapa.. sebab bukan besday gua semalam..
http://duitlama2u.blogspot.com/

AQMAR said...

one2paii: haha..nak kek ke..alolo,,,sian dia..

diana: myk minyak myk la jawat nyeh..ki3

Lan_ax: alolo..nnt buffday singah my blog mntak kek taw..hehe

Related Posts with Thumbnails