CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 24, 2011

JALAN KAJANG MEMANG CAM HAREM

Tadi baru pestyme saya jalan jalan cari pasal kat Kajang. Sebelom nie dengar name Kajang pon cam malas nak layan. Tapi tadi terpakse gak pegi sebab mau tengok barang barang cikit. Dengan siap peta dilukis oleh my sis dari tenet..Phewww~ Memang tengok pon kompem akan sesat punya la..hoh! Terpakse gak ngikot arah tujuan berpandukan peta kabur toe. Kalo xikot memang lagi xtaw hala tuju lak kan.

Jadi sesat la kami asik kuar masok hi-way cari jalan yang benar lagi lurus tapi xjumpa gak.. Mungkin lom dapat hidayah  sebab peta toe memang bukan panduan yang sebenarnya..OHOKS.. Cam harem burok rupenyer nak tengok pon penin penin. Tambah lagi Jalan Kajang toe macam xde hala tuju kejap ke timur dan kejap ke barat.. Isk3...Camno la orang yang dok Kajang ni survive.. mesti sakit hati manjang. Da la sempit dan kecik. Pastoe ade plak jalan celah celah bangunan..wat the hell...hangin betol.

Pas dok bertekak lam keta ngan my lil sis cari jalan yang benar akhirnya jumpa gak Landmark yang sepatot nyer iaitu Kedai Sate Haji Samuri. Tapi bukan nak pegi melantak kat caner cume petanda awal je yek. Akhirnya jumpa la kedai yang nak ditujui itoe tapi tutup pade hari senin.. memang bongoks tahap gaban. Da la tak bagitaw pastoe bole letak sign dekat kain rentang jek  Sabo jer la..Kalo tidak kerana barang dia sangat gojes. Kompem saya xkan datang cari bala..hoh...

Balik la kami dengan hampa tapi perot nie kebulor la plak..  Dah nampak sate kajang ingat cam nak makan tapi bole xjumpa jalan masok kedai..cehh.. Pastoe patah balek nak masok jem cam harem nak belok ke kedai toe..Dengan hati yang sangat malas nak menyesak kan diri lagi..Dah xde pilihan nampak kepci tepi jalan.. Saya pon benti dan melantak je kat situ....huwaaaaaaa.. Semakin hari semakin kembang la gamaknyer nie...huhuks
Hanginnnn sebadan arinie..hoh!





8 comments:

idealistik kirana said...

lawaks gak cite u nih..tp btol...jln kat sne mmg semak..da byk kali mkn sate kat c2 pn xhengat jln kalau kne ge sorg2..hahah!

Si Gojes said...

ohoho..lawaks ke kirana.. henagin taw asik silap jln jek..minyak da la naek..aiyoyo..;P

idealistik kirana said...

mmg btol...minyak mahal..tp sure ni pgalaman berharga cik gojes kan...

Si Gojes said...

ghahaha..mmg sgt berharge.. mahal arge minyak nyeh..=)

iris said...

mmg pown pekan kajang jem bangat bnyk sgt keter pekan kecik jer

SPONGE said...

luffy!!

si gojes said...

haha..totally rite,,;P

Rama2Ungu said...

hahhhaha...i yang bleh kata 2 minggu skali turun kajang ni pun boleh sesat...mg pening jalan dia..kehkehkeh

Related Posts with Thumbnails