CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 28, 2011

OLE-OLE KAWEN

Nak kawen lame lagi..Eyhh. lame xlame la kan.. Ade la lagi 8 bulan tapi saya da gigih cari ole-ole gojes untok para tetamu nanti..hehe.. I loike kalo cari benda benda yang cam cumel dan kiut nie.. Punye semangat sebey lam tenet. Jadi terjumpa la saya satu website nie. Best gak la bebarang dia. Yang penting goodies bag dia semua santek santek.

Da tengok cam ok barang toe lam tenet jadi nak tengok la yang real depan mate punye. Baru nanti xkesalkan diri sendiri. Xcelly bole je lah beli thru tenet tapi cam nak tengok dulu takot yang indah lagi lam website tapi burok rupe luar website..miahahhaha. So..saya pon salin la peta minda.. memang peta minda betol tapi edisi ingat ingat lupe. Mase nak pergi cam ragu ragu keupayaan minda sendiri jadi terpakse tengok peta burok made by my lil sis..Tapi sebab aritoe da sesatkan.. Jadi yang nie memang laju jek la cikit..ngehehe.. Sampai dengan jaya akhirnya kat kedai toe.
Gigih kan siap pakai baju koje lagi teros pergi cari bebarang kawen.
Naseb koje sendri kalo x mmg u are fired la weii.ghahaha~
Kedai ni xcelly online shop tapi nak g kedai dia pon bole..
Yang best nyer bebarang dia mmg sangat gojes..
 Dan pe lagi memang teros cash and carry la.
Malas nak ngulang pergi balek kan. Jadi beli teros lagi apdal..
Nie stok kadkahwin dia.. Tapi xde la saya buat lagi kan.
 Nanti orang cakap xcited terlebey lak.
Banyak lagi contoh dari yang murah hingga paling mahal nak pengsan..ha3.
Saya pon angkot goody bag je dolu. Yang kadkhwin nanti buat lagi 3 bulan nak kawen lorh..
Buat awal awal takot nanti ade yang kene ubah..pengsan nak buat balek lak..hoho

Bebarang yang saya beli ialah rasia..kene la kasi surprise cikitkan. nak upload gegambo kat belog adelah sangat terlarang..hehe. So..kalo nak tengok nanti bulan 9 saya upload yek..miahahhaa.

***********************************************

Belog saya ni kalo xde gambo makanan cam xbes lak kan. Nak citer ni..Tengah tengah saya gigih kunun nak diet tetibe boley ter addicted makan Vadey.. Ade orang cakap kueh mangelek..Ntah la saya pon xsure pe name dia. Yang penting sodap dimakan. Yang stress nyer sampai ari ari kene makan..ammma~ Dah la berminyak kot..Kalo sihat dimasak kukus atau stim xpolah.. Ni digoreng minyak berlemi lemi. Yang berlemak tepu dan berminyak memang yang tersedap kan..huhuks. Benci betol.
Rupawan kan kueh nie..haha. Lam gambo pon nampak berminyak kan.
Jadi cube pikir kalo saya makan 6 bijik kueh nie sari..Pe akan jadi nanti..uwaa~
Giler sedap okey.. Naseb melayu yang buat. Kalo kaum laen memang xsangop yek.










5 comments:

idealistik kirana said...

xsabar nak tgok pics yg bakal pengantin nk upload nanti...huhu..kad kawen nmpk sgt special.jarang nmpak design mcm uh.

si gojes said...

hiks..sabar ok kirana...nnt pix tergojes akan di upload..lambt lagi..;)

idealistik kirana said...

ogeyh...=)

eraerzarusli said...

wow.. kueh..kad.. palstik.. kertas.. wow..wow!!

err.. akak tengah menari.. :))

si gojes said...

ahaha..mcm lagu lak..;p

Related Posts with Thumbnails