CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 30, 2010

HARIMAU MALAYA


Hurrrreeey!! Malaysia memang mantop walaupon game semalam bola kuning asek kat kaki player indon jek. Memang hangin betol..ghehehe. Yek la pestime tengok Live di kaca television. Sebelom nie xdek maknenyeh. Tetibe semalam memang bersemangat sampai rase jantung berdegup degap..adoiyaii..wat saspen jek kan.

Saya salute sama itu goalkeeper malaysia Khairul Fahmi.. Memang jadi hero Malaya la pasnie..hehe. Hero saya pon name Khairul gak tapi soulkeeper jek..wehehehe.. Sorang lagi saya salute ialah Safee..Peerghhh..Patot la Malaysia Safe..hehe. Memang sangat terbaek dia rembat gol sorang sorang kan.. Cuak kejap Player Indon. Maen dekat padang sendrik pon lemah..Aiyooo. Cakap cam superhebat tapi hampas. Pastoe boley men lazer lak kunun nak protes la toe. Takat men lazer pointer toe memang takdak hal. Suluh la banyak banyak pon xper. Player Indon jek kecoh takat lazer ntahapeape camtoe pon nak jadi issue.. Dah kalah banyak songeh..terima jek la.

Yang si Julia perez lak xnampak batang idong kate mau lazer ngan e-coli..Ingat player Malaysia batak sangat nak tengok agaknyer. Takat e-coli julia perez memang bersepah kat Lorong Haji Taib or Chowkit Road. Pilih jek mane berkenan dihati..hahaha. Julia Perez xyah la susah susah nak nak buka baju tunjuk. Same kot cam bapok bapok kat Malaysia ni size cam lu..;)

Apepon congrats pade Malaysia dan cube lenkali pon bole pade Indonesia. Yang penting Malaysia tunjuk kan teladan yang bagus pade indon. Relax jek kan. Xde pon nak protes ape ape walaupon referee dari Australia semalam macam cibai. Tak taw la dia bias or takot tapi memang cam sampah la dia jadi pengadil. Yang penting Malaysia da menang..yehaaaa.. Issue len memang da xpenting lansong.. wasalam~
Terbaeeekkk bro~
Ngaaaaaummmmmm!



2 comments:

inipaencomot said...

tahniah kerana berjaya tgk live team malaysia maen semalam
xpernah buat kan sebelum ni?
ekekke
:p

aqmar said...

macehhhh...nx tyme lek tgk lg kan..=)

Related Posts with Thumbnails