CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 28, 2010

OHOIII ~ MAKAN LAGI!

Minggu ini ialah hari bersenang lenang saya. Pergi keje hanya tempat persingahan beberape minit dan teros belah memakan kan diri dan berjalan jalan tanpa mencari pasal..hehe. Xde la kot bersenang sangat cume senang cikit ajer pesal minggu ini saya bizi dengan aktiviti bukan saya punye..huh. Ingat saya nie drebar pe..choii betol!

1st skalik bizi menguruskan dan membayar saman yang banyak cam harem. Kalo modified kete gune duet toe memang da melatop kebabom teros bole masok pertandingan kereta tersantek. ngehehe..Tapi memang xde naseb duet toe udah digunekan untok mensedekah pade pak polisi..Wat the hell betol la... bengang giler nie..Kalo  ikot saya make up kete lagik baek.. Tambah ekzos depan belakang kompem smua orang terpegun tengok depan belakang berasapkan..Huahua~ 

Pastoe menghantar my lil sis yang baru jadik Master student.. Cisss. Orang pergi test kete skalik jek lulus tapi my lil sis nie harem xlulos lulos. Wat malus kaum blogger ajek kan. Terpakse la saya yang pergi ngantor balek cam prebet sapu..Kalo bayor xpe la gak. Ni satu sen tarak..nehi..yelek.....hampeh!

Yang seterosnye sebab saya memang pemales..haha. Bizi la kunun kunun cam banyak keje da buat. Pastoe cam malas nak pergi keje.. Bese la 2 bulan dah jadi bos besa.. Sebab bos besa yang asal dah pergi berjuang ke jalan yang luros. Saya plak bile lak kan...huhu. Pas kawen gamaknyer..amin.

Seterosnyer lagik xde la kot.. Bizi sebab asek pergi carik tempat makan best..haiyooo.. Pe nak jadik la nie. Bape kali da kate nak diet tapi cam asek termakan ajer..huhu. Okes..setat dari taon baru saya berazam nak berdiet tanpa jemu...hehe.. moga berjaya la hendaknyeh.

Sebelom itoo meh melayan gegamba makan tanpa jemu saya pade minggu ini.. Semuanya sedap sedap hokeyh.. Dan semua makanan dibawah adelah ditangung halal oleyh saya..cehhh.. Saya gak kene bayor.. baek makan sorangkan lagi apdal. xde la sengkek selalu...;)

PUTRAJAYA LAKESIDE
Ginger Beef Kuetiow w Fresh Orange. 
Sangat mabeles n wallah okeyh~
Yang dihadapan ade Rice w Sueet & Sour chicky.
Sedap juga tapi saya nye dish lagi best...
Mr Fiance's Sueet & Sour Chicky..

AYAM PENYET WONG SOLO @ BANGI
Halalan toyyiba okes. 
Tapi makan sampai senak adelah makruh.
Lagik kalo makan sampai tercekik nak mati adelah haram.
Makan ala kadar adelah sunat. Jadi mane mau ikot. Sile kan.
Model kicap diatas sile abaikan.
Yang hendak di show off adelah sambal belacan & kicap extra hot.
Pasti mentangis sambil mengaru garu kepale..warghhhh~
Lagi sile abaikan model xlaku diatas..hahaha
Cume nak snap view cam tikar mengkuang diblakang model..ngehehe
Yang ini da gtaw kami makan lam keadaan bersila.
Sampai semut semut kaki nyahhh..
Alas montot disediakan jangan risau.
Kompem montot selesa tanpa semut semut..
Jus Alpukat Atau Avokado.
Sangat menyentap deria lidah. Giler pekat.
Sangat baek untok kulit kasi mulus dan tulus.
Tapi kalo dah berkertu..xgune gak...
Finally..Hayam penyet yang sangat sodappp lagi menjilat tulang.
Sile cube pasti termimpi mimpi mau datang lagik...
Lagi hayam penyet yang walllah...
Kompem makan sekali cam nak bertambah.
Naseb ramai orang jadi kaber makan ciput..ghehehe~

4 comments:

IllianaHidayah said...

mak aiihhhhh~sedaaapppp ni.....hehehehhe

fyda razak said...

buat ngidam je baca entri nie la. omnomnomm

inipaencomot said...

ayam penyet tu cmne rupenye?
ayam yg kena penyek penyek ke?
heee ~
:p

aqmar said...

Illiana: susah nak eje name u..hehe.

mmg sodap..;)

fyda: alorh..pegi la mkn nnti..sedap banget.

inipaen: hayam penyet toe lebey kureng cam hayam kite lenyek ngan tayar..ahahaaha

Related Posts with Thumbnails