CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 10, 2010

APLIKASI GOJES FB

Tadi saya baru mencube aplikasi baru yang gojes di Mukabuku saya. Sangat menarik dan tertarik okeyh..Xde la busan tahap dewa je tengok status saya yang memang membusankan  toe..haha. Tapi ianya sedikit annoying kot kalo icon tersebot digune terlalu banyak tanpa had.. Bak kate orang nak guna tue biar la berpada pada. Jangan sampai penin orang tengoknyer dan naik nyampahh.. Saya pon cam sedikit penin gak tadi..Pilih yang betol betol berkenan dihati saje la.. jangan ikot napsu..keh3.

Kalo korang nak taw. Ade satu aplikasi baru yang dipanggil Facade di Facebook. Bole menukar status korang menjadi happening sebab menawar icon icon yang kewl lagi bling bling..hehe. Tapi korang kene la masok dolu lam group aplikasi nie. Baru leyh gune Facade nie dengan jayanya. Pastoe tulis status korang secukup rase masam dan masinnyer. Nak antar message kat status kawan pon boleyh taw.. Tapi jangan la tulis sambil letak icon yang banyak.. Bole penin dorang toe nanti okeyh..xpon jadi gilerr..haha. Jangan mengangu wall orang taw. Wall sendri xper la...=)




Sila lihat contoh diatas..Nampak tak status anda akan menjadi menarik dengan tambahan icon icon yang gojes. Icon icon tersebot juge bole berkelip kelip taw. Kalo anda berminat sila lah mencube yer..Sangat elok untok digunekan wat ucapan. Lebeyh lebeyh lagi dah nak pose..then pastoe raya kan kan. Selamat mengodeyh..hehehe~

4 comments:

FaizalSulaiman said...

uitt mcama best!!

nak try gakla wehh.haha

tq singgah:)

Cik Bucken said...

lame gile tak godek2 apps kat fb..uhuhu

AQMAR said...

Faizal: try la..mmg menarik ok..xtipooo..hehe

Cik Bucken: lorh..nape lame xgodeyh..hehe

De'din said...

ianya nmpak lbh menarik kan..
dedin dah cuba kelmarin..

btw,salam ramdhan.. semoga ramadhan kali ini lbh bermakna!

Related Posts with Thumbnails