CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 17, 2010

JJCM BULAN RAMADHAN

JJCM saya di hari sabtu yang lepas. Memang terlambat cikit nak update kerane busy bebangat sampai balek teros tetido koma sampai pagi. Jadi xde mase nak menjengah blog saya nie. Jadi harinie baru ade mase cikit nak hupdate cite yang agak xmenarik kot untok orang len tapi menarik bagi saya..hehe..

 Alkisahnyer Sabtu yang lepas saya telah jalan jalan untok berbuke pose di Sunway pyramid. Jadi sebelom berbuke pose.. banyak la xtvt untok dilakukan sambil menunggu waktu berbuke contohnyer seperti tengok muvee SALT & juge shopping yang cambest saya wiv my lil sis...Xcelly saya nak mensurvey handbag baru untok tujuan mengutip duet raya dari MR BF nanti  haha..yola..sape lagi nak bagi duet raya kan kalo x MR BF.. Kalo dia bace entry nie..sile sile la siapkan angpow yer..ngehehehe~

KETEAPI SUNWAY PYRAMID
Ni suasana kat lobi Sunway Pyramid. Dorang dah ade stesen keretapi sendiri taw..memang superb lah~ Jadi sape sape yang nak pergi Sunway Pyramid pasnie sila la beli tiket keteapi tanah melayu yer. Kalo beli tiket keteapi Sunway.. anda akan betol betol turun kat lobi dalam Sunway Pyramid toe..Jadi tidak la anda membuang mase lagi kan...hehe.. Acah ajer..ni cume Stesen keteapi dummy sempena menyambot kedatangan syawal yang bakal menjelma xlame lagi.. Memang sangat cantek dan menarik untok sesi photo shoot yer...

AYAM PENYET RIA
Ni plak gambo saya memebuke pose di Ayam penyet ria di sunway pyramid. Memang sangat sedap yer. makanan dia terlampaw banyak sampai saya sempot nak abiskan semua..sedikit terseksa disitoo..huhu.. Pewot memang sangat moncit sampai nak jalan pon xlarat tapi naseb baek saya ade misi selepas makan. Jadi memang sedaya upaya untok teros berusaha pergi menjaya misi saya toe..hahaha..
Ni gegambo sebelom santap yer
Gegambo selepas menyantap dengan rakuss

Pas makan menjaya misi iaitu merembat handbag yang sangat gojes dengan bantuan my lil sis sebagai model bebayar taw..Bukan percume..memang licin purse saya hari toe yer.. Pe la naseb kan.. Dapat handbag baru tapi lam purse sekupang pon tarak tapi penoh ngan resit..hehe.. Nie la orang cakap biar papa asal bergaya..wahahaha.. Jadi jangan ikot habit saya nie yer...hehe.. Sangat tidak sesuai untok dia amalkan selalu. Tapi kalo kadang kadang sangat bole release tensi dengan sangat berkesan ye..yeahh!!

5 comments:

echah mashuri said...

waa..best nmpk mknn tu..hee

Bert said...

wooooooooooo ayam penyet...nak makan..T___T

AQMAR said...

echah: sangat best taw...hehe

bert: hayam penyet mmg best..;)

merlot said...

ayam penyet.... terliur dahhhh

AQMAR said...

hehe..pe lagi..p makan cner...=)

Related Posts with Thumbnails