CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 19, 2010

OH BERGEDIL

Hari toe pas bace satu entry pasal bergedil... Cambest plak rase kalo berbuke dengan bergedil panas panas kan.. Rase cam berkobar kobar nak wat la plak tapi xpernah buat. Jadi kene cari resepi la kat tenet la dolu.. Then kene beli bahan bahan dia kat pasar.. Ni kesah 3 hari lepas tapi sampai sekarang memang xnmpak hasil bergedil pon yang dihasilkan oleyh saya..hehe.. Bertuah sape yang dapat saya kan..ghahahaha~

Harini plak tetibe MR BF yang tetibe wat bergedil..Fuyyooo.. Bertuah betol kalo sape dapat dia gak kan..wahahaha.. Ntah betol ke tidak dia yang wat toe.. Kalo bukan dibuat depan mate saya memang saya percaya ala kadar jer la.. hehehe.. Menengok pade pix yang dihantar macam sodap jer kalo makan dengan nasi lomak dan sambal bilis.. Dolu dolu mase belajar kat UiTM Shah Alam salu tapaw Nasi Lemak lauk bergedil tepi Kolej Jati tue.. Perghhhh... Memang layan dan sangat best yerr.. Rindu lak nak makan bergedil lagi..sob sob~

Tengok la sok atau luse atau tulat atau pose taon depan siap la bergedil saya toe kalo xde aral melintang kan.. Kalo ade angin lintang tibe tibe memang xdapek la siapkan bergedil saya toe. Pose taon nie memang sedikit busy dengan tido sebab asal petang asik ujan memanjang. Memang kalo ujan saya menjadi sedikit lembab dan teros bergulung lam cimot sampai azan berbuke...hehe.

Tapi jangan risau.. Saya percaya tak lame lagi kan saya buat juga bergedil untok kali yang pertama dan akan saya upload pixxa bergedil saya yang gojess itu.. Tunggu okeyh...
Bergedil MR BF...^_^
P/S: Bape banyak perkataan BERGEDIL daaaaa....haiyaaaa..


2 comments:

ejum said...

ni feveret ni :)

AQMAR said...

hehehe....paberet jgk..tp kene kontrol sbb byk minyak..=)

Related Posts with Thumbnails