CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, August 29, 2010

KE KLCC PULAK

Weekend lepas merayau soping raye ke jalan Tar.. Wekeend nie pulak ke SuxLam & KLCC.. Punyer meriah betol sopink rayekan. Tapi satu habuk baju raya pon saya xbeli..semua teman orang je beli..wuwuwu.. sadis betol raye taon nie.. Teman my lil sis beli baju raya jer, then tulun pilih2 mane yang santek.. Kalo dia pilih kompem semua ke laot la..haha. Naseb saya ni fashion consultant..lalalala~

Pergi SuxLam ya rabbi memang penin gilos tahap gaban. Nak cari baju kurong semuanya macam xsantek. Buang mase jer. Da la semua ku tawaf.. PKNS, SACC, PAS n etc.. Semua xjumpe baju kurong cambest. Mungkin sebab penin kot. Ramai sangat manusia, sampai xnampak mane yang santek dah..huhu. Jadi cam rase sangat membuang mase pergi SuxLam nie..

Pas rase penin yang bangat. Jadi menukar haluan mensooping baju raya ke KLCC. Lame dah x pergi jenjalan saner.. Jadi macam rase nak soping kat saner plak kan. Bergerak la teros dengan memandu secare berhemah..Tapi bole plak silap masok jalan Bukit Bintang..ghahaha.. Tersangkot sekejap jam kat situ.. Naseb arini memang KL xde la jam terok. Cume ala kadar jer. Pas tersangkot kejap.. Sampai la jua kami ke KLCC.
Jem kat BB..ni la kalo da drive sambil berangan lebey..huhu

Kat KLCC memang xde ler ramai sangat umat manusia. Toe yang best kalo soping kat sini. Bergerak pon dengan kelajuan maksimum. Parking pon seluas bendang. Pilih jer mane berkenan..hehe. Kalo sunway memang sakit cikit nak cari parking walaupon ade lampoo tapi merah memanjang watpe..huhuhu~

Pas soping lebey kurang dan xsakan untok my lil sissy.. Lam kol 9.30pm. Kami pon bertolak balek la.. Kalo x bertolak balek time nie kan nanti ade plak yang bising..hikhik.. Baek tanpa banyak soal balek je la kan.. Tapi sampai umah lam kol 10 .30pm sebab tersangkot jem kat Tesco Ampang..isk3. Xpernah nyer xjem kat situ..siot jer.. sampai sini je la kesah soping saya untok rini yer..hiks~ Jom tengok gegamba la plak yer..

Nak bebuke tapi semuanya fulhous. 
Jadi minom air cap badak & Starbuck je la dolu kan..hehe.

Cumelkan~ 
Bole plak dia nak men Cak Cak tyme tengah bebuke..hehe
Cute gilos.. Mak dia pon baek..

MENU OF THE DAY
Fish & Chip
Manhattan Fish Market
Nomm..Nom..Nomm..Burrrrpp~

4 comments:

Arisa Mihashi said...

wahh! dah beli baju raya?keh2.

AQMAR said...

belom sooping...bru window je..hiks

echah mashuri said...

perghhh...nampak sedapp ohhh

aqmar said...

haha...muak cikit la..mkn ikan tyme bebuke..hayam gak best..=)

Related Posts with Thumbnails