CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, August 8, 2010

L0SYEN MUSTAJAB UNTOK LEMAK BERSEPAH


Minggu lepas merayau kat Alamanda tetibe teringat nak beli Losyen Pati Halia Mustajab produk dari Dunia herbs. Dah popular je ari ari iklan kat TV. Saya pon nak try la gak kan. Berkesan ke tidak. Sampai Alamanda pergi la kedai jual produk kecantikan toe.. Tanyer ade ke tidak losyen nie.hehe.  Tapi ader 3 jenis  iaitu mild..then hot cikit dan yang terakhir extra hot..hmmm..mane yang saya nak rembat.

Saya apelagikan amek je la extra hot..hehe. Nak dapat kepotosan yang memberangsangkan mesti la teros yang pakai yang paling power...hik3. Sampai umah pas mandi sapu la kat mane mane yang patot nak sapu..muka jangan la..kang abis tertanggal kulit..hehe.. Perghhh.. memang berasap satu badan weyhhh pakai losyen nie.. Giler berpoluh poluh panas. Dah takyah pergi jogging da camnie..huk3. Memang seyes kalo sape yang kene senggugut nie pakai dah kompem kurang cikit sakitnyer.. Panas nyer memang sangat best..hehe..

Skarang nie hari hari sebelom tido saya wat sapuan dolu. Bilik nie dah macam rumah urot da bau.haha.. Jangan ade polis wat serbuan dah kan..Lalala~ Bau dia ader cam minyak urot cikit2 campo minyak gamat. Dari bilik bau hapak baek bau haliakan.hehe.. Tapi bilik saya xhapak yer.. Bilik tetap gojes cam tuan dia.. ok lah..sape sape yang nak beli harge dia RM 24.00 saje.. Tapi memang berbaloi baloi la.. Tambahan lagi untok orang yang salu kene senggugut dan lemak bersepah tak hingat.. Disarankan menyapu losyen ini yer setiap malam..

3 comments:

echah mashuri said...

pkai gak tp tkut pkai yg extra panas ni..heee~

Justin Lim Yee Jin said...

Helo~
Thanks for dropping by!
I'm guessing you met me by your energetic greeting ^^

AQMAR said...

echah: haha...jgn takot...syokk taw..

Justin: haha..My energetic greeting? wow..thxs 4 ur compliment justin..=)

Related Posts with Thumbnails