CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 30, 2010

BCG OR GCB~

So.. harini dengan hati berbunga bunga kembang kuncop saya pergi ke MC D keseorangan dengan hanya ditemani  ujan rintik rintik sepanjang perjalanan untok mentapaw lunch. Pepagi tadi tetibe teringat GCB berger plak kan. Abis cmne la kan... seluroh alam dok sembang pasal GCB nie. Saya pon nak la jugak mentry nyer.. sedap atau idak..hmmm..

Dengan bersemangat saya membawa pulang 1 set medium GCB tapi tuka air ribena faberet saya.. Perghhh.. Memang 1 kete bau berger MC D..buat saya nak ngap teros.. Tapi bersaba dolu yer.. cume meratah french fries sambil sebelah tangan maraba stereng..hehe. Fries nie lambat makan jadi lemau la plak kan. Jadi saya pon sambil mendrive, dengar lagu sambil makan.. 3 in 1 la camtue kan. Tapi lam paper 2 hari lepas kate benda yang 3 in 1 kalo diamalkan selalu adelah tidak selamat yer.. jadi pikir pikir kan la sendiri babe..haha...


Pas makan macam rase berger oblong la plak kan..aishhhh.. nak kate xsedap..tidak la plak.. sedap jugak lah tapi cam xbebaloi seperti Mc Deluxe.. Sebab macam kecik cikit..Sekali i ngap kejap jer dah abis.. dan sedikit mahal disitu untok rase yang same seperti oblong..gagaga. Kalo beli oblong baru jer 5 ringgit paling mahal. Tadi saya beli 1 set medium kene bayar lebeyh kureng 14 hinggit. mahal gak kan. Tapi kalo untok roti berger yang lembot memang xde la rugi sangat.  Itu jer la komen saya. tatau la korang camne kan. tapi kalo xde bende laen GCB memang enak dimakan diwakto senggang..lalalalala~

2 comments:

echah mashuri said...

terliouq ler..hihihi

AQMAR said...

pe lagi...p la rase cner..hehe. sedap kot jgk...=)

Related Posts with Thumbnails