CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 21, 2010

LUNCH SELASA SAYA

Seperti bese entry kali ini ialah hidop untok makan. Sebab hari hari kite makan kan. Kalo yang xmakan tue memang bukan manusia la. Mungkin spesis Vampire yang sedot darah jer..hehe.. Sebenarnya nak cite saya telah Lunch di Taman Warisan Putrajaya. Boring da asik makan kat Cafeteria jer. Jadi tukar selera makan kat cner lak. Sedap jugak la makan kat citu . Dan lagi bertambah sedap sebab ade orang belanja..ngahaha.. Memang tidak dapat disangkal lagi.

Harini malas nak makan nasi. Jadi saya order la Sate Kajang perisa ayam dan daging. Kat Taman Warisan nie dah  ader branch sate cap Haji Samuri. Jadi sesape yang nak makan xyah la pergi sampai kajang cner. Putrajaya pon dah ader jual sekarang. Air plak saya order ABC. Bese la panas panas nie memang melantak ABC sangat perghhhh.. Nyaman sekali..=) Pastue pas minom idong pon tersombat..adoii. Idong saya kan sensitip ngan ais bagai nie.. Xpe la kan..sekali sekala orang belanja. Tibai jer la..haha




Sila la tengok yer.. Kalo ngidam sila la pergi ke Taman Warisan Putrajaya.. Memang cantek tempat dia. Xrugi kalo pergi mensantap disana sekali sekala. Pas makan bole amek gambo bebanyak wat kenangan..haha..Ok la. Kenyang sangat tengok gamba atas nie.. Nak masok cimot tido dulu la yer..Gudnite~

3 comments:

sasuke said...

uit sedapnye..terliur maa

FareedSairi said...

ngehehe...sedap...tapi nak try sate lg sedap dr hj samuri???jemput ke seksyen 7...sate urat ketin

AQMAR said...

sasuke: jempot makan yer..=P

Fareed: shah alam ker? kedai mane 2?

Related Posts with Thumbnails