CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 18, 2010

JAJAN & CEKEDIS FABERET SAYA

Sape xsuke dan xpernah makan jajan @ cekedis memang sangat la bosan hidopnya. Fuh~ Saya sangat suke makan jajan ni kekadang tapi xboleyh la selalu kan. Nanti banyak la plak penyakit bila tua tua nanti.. Kalo yang macam biskut xper la. Kalo da kepek yang banyak garam & MSG tue, xker botak licin nanti kepale..ngehehe.. Tue belom masok penyakit yang laen laen lagi. Kawan sekolah saya penah kene sakit buah pinggang sebab ari ari pulon jajan waktu balek sekolah. Insaf kejap tengok dia sakit camtue..wuwuwu~ Nak makan tue memang boleyh tapi kene la berpada pada yer..

Rocky..Saya suke ini Biskut Stick nie sebab dia sangat rangup.
Makan pon rase cam gigit lidi bersame cokolat jer.
Bole di buat bunga api jugak nie...gagaga~

Lays punyer kepek ni sangat sedap yer.
Kepek nya besa dan tebal. sekali makan pasti xmo benti.
Faberet saya ialah perisa BBQ..huhu..Ketagih woitt.

Pringles kepek yang juga best dan sedap dikunyah
sambil nonton TV dan terdampar ataih tilam.haha.
Memang salu dibeli sebab murah dari yang lean laen kot.

Chipster nie memang tesangat best.
Saya suke yang Hot & Spicy saja. Yang laen bolayan..
Memang terase kepedasannya dan MSG yang melampaw.
Kalo makan memang kompem jari akan melekit lekit..
Kompem kene basoh tangan pas makan atau jilat sampai bersih!

Maruku ikan Popo..haha.
Yang ini pon sangat la best kalo kunyah waktu nonton.
Mase sekolah dulu salu beli yang pack kecik2 tue.
Sekarang da besa memang beli yang pack besa la kan..hehe.

 Hiro cokolat Cake. Susah nak jumpa Hiro nie sekarang.
Faberet saya mase sekolah. Dulu salu beli kat kanten.
Sekarang jarang jarang jer bole jumpa..
Sangat sedap dan lembot.! 
1 packet xcukup mesti kene makan 2 atau tiga. Baru puas~

Ok lah... Selamat menjamu jajan. Kalo sape antoo jajan tue nak makan hagak hagak la yer. Muda muda ni bole la korang bantai secukup rase... Dah tua nanti mula lah banyak penyakit.. Belom cukop tua pon kompem macam da tua nganyut.. Macam macam penyakit datang xmo pergi.. Mase tue kalo nak berpantang memang xde makne la..hehehe~

8 comments:

Khairul Azmi said...

best2..ingt mase kecik2..
selalu kena marah kalau makan cekedis banyak...

erm...org kate pringles xde logo halal!!
betul ke???
xthu cuba la check tgk...

Khairul Azmi said...

sy pun tak pasti kebenarannya...

AQMAR said...

erk..ye ker.. tapi dia kepek jer kan.. kalo jajan ni byk jgk xde logo halal.. xthu la saya.hehe..

maCy said...

kuat mkn jajan ni~ huhu

eniey yusoff said...

saye pon suke makan rocky.
yeah rocky best,enak,rangup. ehee

AQMAR said...

Macy: hehehe..kalo boring or drive long distance mmg suke mam jajan nie..

enjey: Rocky sangat best babe.. lidi bersalut cokolat..=)

farah said...

eee samela kiter..kita pun suke makan rocky tu..heheeh

AQMAR said...

Rocky the best babe...=)

Related Posts with Thumbnails