CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, July 17, 2010

SERIES YANG CAMBEST

Series faberet saya yang salu saya layan di TV, PC & Lappy kalo boring. Memang semua sangat best dan menghiburkan. Tapi selalu tertingal bus la. Orang dah berzaman tengok saya belom lagi. Baru terhegeh hegeh nak layan kan. Tapi xper la asal lambat tapi selamat..hehe. 

Layan series nie pon mesti kene ader keazaman yang kuat sebab cite dia memang panjang.. Bermusim bagai~ Dari musim bunga, luruh, hujan semua la ader. Jadi kene wat persediaan badan la samaade nak terbaring atau terlentang. Pilih la posisi yang terbaek untok tulang belakang anda. jangan da abis layan nanti badan anda da cramp plak kan.. Xker menganaiyai diri sendiri tue..

Kalo tengok semua series faberet saya nie kompem masa berlalu laju tanpa disedari. Tetibe sedar dah tengah malam...Pastue tetibe dah pagi..Fuhhh~Jadi apeapepon kene jugak bangun untok mencari kehidupan yang normal kejap. Pastue baru sambong balek.. Dan begitu la seterosnya keadaan hingga series tersebot tamat dan bersambong kemusim yang seterosnya. Sebab selalunya saya layan yang donlod ajer. Xde mase nak tengok TV yang kene tunggu minggu depan baru sambong episode seterosnya. Membazer mase jer kan.




Desperate Housewives sangat xhinggat bestnyer..
Citenya memang sangat feminin..gagaga..
Sebab berlatar rumah dan surirumah yang gojes yang penoh rasia.

Chuck adelah sangat kelakar.. 
Layan cite nie memang asik nak tergelak seorang diri jer..hehehe.
Dan future Bro in law Chuck sangat ensem derr...drooling~

Heroes plak sangat menakjupkan.
Tiap kali tengok macam xnak benti hingga akhir..
Cite dia pon sangat kreatif dan inovatif menguji minda..ehe..

Ugly Betty cite yang sunggoh sinis~
Sarat dengan unsur kehidupan yang tidak seimbang antara 
yang cantek kaya dan miskin hodoh.
Hmmmm.. i adore u betty..haha~

Prison Break adelah cite yang sangat mendebarkan.
Melayan cite ini adelah bagai melayan benda yang sangat ketagih.
Sampai sanggop xtido sebab nak layan cite ni dulu.
Kompem bole jadi Zombie kampong pisang da...huhu~

5 diatas adelah cite faberet saya. Sebenarnya kalo nak layan series yang bermusim secare marathon mestilah keadaan mental dan fizikal seorang itu mantap. Kalo tidak kompem pas abis layan macam macam sakit datang. Sakit zaman moden iaitu sakit belakang sebab menirap 24 jam.. sakit kepale sebab pale asik tertongok depan screen tanpa rehat..haha.. Jadi jage la kesihatan anda sebelom dan selepas..=)

11 comments:

~kuyam~ said...

i love series GLEE!hehe
sori dtg menyibuk kat sini kejap :)

Khairul Azmi said...

aku follow kau...

AQMAR said...

best yer cite Glee tue..xpenah tengok la dear...=)

Khairul Azmi said...

oh...ok saya...

AQMAR said...

hahahaha.. cmtue la baru sopan...nice to meet u..=)

AQMAR said...

hahahaha.. cmtue la baru sopan...nice to meet u..=)

ishiko said...

*singgah belog neh kejap..
hahaa.. i looiiikee heroes n prison break..Glee pown..huhuu..

aqmar said...

pesal sume org suke Glee nie.. Saya pon nak tengook la cmnie...tetinggal bus lg la ni..huhu.

ishiko said...

hehhee...besh la jgk.. ala2x citer musical high school..

sop said...

suka chuck...
lawak dan suspen..

AQMAR said...

ahahaha.. suspen berlawak...chuck mmg klaka!

Related Posts with Thumbnails