CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 7, 2010

OH TEH TARIK~


Teh tarik mamak memang the best kan kan..ahaha. Orang cakap la. Saya memang jarang minom teh tarik nie.. once in the blue moon kot...memang dari kecik saya xsuke minom air yang bersusu krimer nie melainkan susu lembu.. yang tue memang peberet saya.. Sekarang jer baru bole minom sebab terpengaruh ngan kawan..haha. Macam best la plak minom teh tarik.. Mula mula rase cam payau ajer. Lame lame da ok.. Tapi memang xkan jadi paveret saya yang pastinyeh..

Yang paling terok pernah saya rase teh tarek nie ialah kat OLD TOWN.. Memang cam air payau la kot.. Air paip lagi best. Kawan saya yang peberet nyeh minom teh tarek pon minom sekali tegok jer dan memang xbole blah. Jadi anda xyah lah nak pergi order air teh tarek kat OLD TOWN tue yer. Minom jer lah kat kedai mamak or melayu. Lagi baek buat sendiri..Lagi jimat dan selamat.

Teh tarik nie memang 1 malaysia punyer minoman paberet. Xkire kaum Melayu, China, India dan laen laen. Memang sinonim dengan rakyat malaysia. Dan ianya juga la punca orang Malaysia nie salu dapat penyakit 1 Malaysia juga iaitu darah tinggi dan kencing maness. Hagak hagak la minom tue..Jangan la hari hari xkire malam siang bedal teh tarek. Tue saje nak bunoh diri agaknyeh...akhir kate dari saya ialah nak minom tue ingat la orang tersayang okeyh~
Perghhhhh~



2 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

ahaks,,,,teh tarek,,nak tau rege sebenar teh..??

hahaha,,,mai lawat blog saya,,,,ade entry pasal teh,,,hakhak,,

ape2 hal,,,TEH TAREK,,massyyuukk,,,

AQMAR said...

yosh...siap aade rege teh tarek yekk..okok..i mai skrg survey..hahha

Related Posts with Thumbnails