CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 20, 2010

HIDONGKU GOJES.

Mau hidong licin kilat bergaya sakan. Saya de caranya..Jom mari kite wat rejim kebersihan hidong agak cantek idong anda semua. Saya cam bese la selalu jer beli Pore Pack nie nak tepek kat hidong bagi kasi gojes cikit. Dah kate hidong mancong mesti la kasi gojes selalu cam tuan hidong gak...hahaha.. Jangan Blueek yerr..

Tapi yang saya sangat muskilnya sampai sekarang. Baru sempat gune bape keping.. Dah ghaib tanpa dikesan. Toyol mane tah yang hamek..huh. 1 kotak ade lam sepoloh keping dan sempat ler saya tepek 5 keping jer kat idong saya nie...Ni mesti ader yang mau sabotajkan. Xmo bagi idong saya selalu nampak gojes...haha.

Gune Pore pack ni senang ajer yer tuan puan. Kasi basah itu hidong secukop rase. Then tepek Pore Pack dihidong masing masing. Kalo sesape yang ader kucing bole try tepek kat idong kucing korang dolu yer wat demo..hahaha. Kalo xde kucing sila  tepek idong sendiri sudeyh~ Yang pasti hanya ditepek dihidong.

 Selaen dari hidong tiadelah kesan gojesnya. Tunggu sampai kering sebetolnya. Bila dah kering tarik Pore pack tue dengan penuh focus.. Bila terase sakit, sila lompat lompat bintang sedikit agar kesakitannya berkurangan dan taraaa~ Memang akan menjadi gojes ngan tetibe..Kalo anda bernaseb baek akan nampak bintang berkelip kelip di idong anda.Ngehehe~  Jadi sesape yang terase nak mengojeskan hidong sila sila lah gune pore pack nie yer.. Sila amalkan selalu la. Kompem kegojesan idong anda akan bertahan lame kot..hehe.. Selamat Beramal~



4 comments:

molmolla said...

fewiiiitttttt!! :D

aqmar said...

wewwwwit..;p

AngahSayang2314 said...

wah... licin mehhhh

AQMAR said...

bese..org gojes..hehe

Related Posts with Thumbnails