CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 16, 2010

2010 FIFA World Cup


Ngehngeh.. Memang dari stat world cup xpenah nonton pon. Tapi saya support dari belakang je la. Team yang saya support dari blakang tue ialah Brazil sebab saya minat KaKa & Portugal sebab saya minat Ronaldo cikit cikit la & Spain jugak. hehe.. Tapi nak layan bola memalam memang tidaklah. Baik tido dengan aman. Lagi sangat best. Xde la bangun pagi jadi zombie. Saya hanya melayan result sok pagi lam paper jer. Jadi kalo ade latest result tentang Team faberet saya sila la bgtaw yer asap ya..

Oh KAKA~

OH RoNaldo

OH Spain..hehe

P/S: Harap salah satu dari team fabret saya ni jadi juara la nnti ya......

2 comments:

noor afzan said...

spain ritu kalah maa..camne?

AQMAR said...

xpe.. pasnie mng la tue..wat gimmick je tue kot..haha

Related Posts with Thumbnails