CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, June 20, 2010

VUVUZUELA


Bisu akibat tiup kuat vuvuzela Piala Dunia
CAPE TOWN - Seorang wanita kulit putih Afrika Selatan, Yvonne Mayer, 29, hilang suara selama dua hari selepas meniup trompet tradisi masyarakat negara itu, vuvuzela pada satu parti jalanan Piala Dunia 2010 di Fan Park di sini baru-baru ini.



Tetibe jer Vuvuzuela ni glam abis time Piala dunia kat Afrika selatan. Tengok cam trumpet bese jer. Tapi xpenah try lagi la power ker tidak. Sampai orang bole jadi pekak kalo dengar dan si peniup tue pon bole jadi bisu.. Memang sangat hebat la Vuvuzuela nie kan. Rase nak beli satu tiop kat telinga musuh musuh lam selimot..ngehehe. Ni la namenya nya senjata rahsia. 


Kalo tok pompuan ni bole wat protector.. Kalo ade orang kaco kasi tiop jer kat tinga penjahat tue. kompem lari.. Kalo anjing kejar pon bole pepah ngan batang Vuvuzuela yang panjang nie..hehe. Kalo sape yang ade kebon & reban bole tiop kasi halau oink oink, musang & pemangsa lain jugak..haha.. Memang sangat berguna la benda nie. Bole import kasi jual kat malaysia nanti.
Cumelkan Vuvuzuela nie
 Nitemare
P/S: Kalo nak dengar bunyi Vuvuzuela nie. Pergi kat cnie.. VuVuzuela

2 comments:

Long Haffiz Long Hassan said...

benda vuvuzuela nie betul2 serabut tau..haha
kl time tngk match, bsing tul bunyi..
xleh balh tul..

AQMAR said...

Tadi baru dengar bunyik dia.. adoii. smpai sekarang rase penin lalat.. voodoo btol..haha

Related Posts with Thumbnails