CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 29, 2010

OH SMOKERS




Sekalian kaki smoke yang tegar.. Ade ape dengan itu rokok ya.. yang selalu disedot dihembos setiap detik tapi habok pon tarak~ Hasilnya memang cuma abu rokok la... Cube check ashtray si smokers..kalo ngumpol memang lagi banyak dari abu mayat kot..haha.  

Si smokers ni kalo makan sangat berkire dan cerewet yer. 1 sen pon dia nak kire kalo bole...  Bab Beli 1 kotak rokok sehari tue xla plak dia bcerewet bagai. Tapi nak makan memang dia cari tempat yang paling murah gilos. Pastue bila orang tegor. Memang dia ajer la yang sebetol betolnya nak pertahan hujah hamsap dia... 

Macam salah sorang Guard saya. Dah la isap sekotak sehari. gaji xseberapa nak semanggah.. Hari hari dok mintak pinjam duet RM10... RM 7 buat beli sekotak rokok jenama SEMPOERNA yang paling murah kot. Belen nyer dia wat belanja makan 1 hari  suntok. Sanggop dia berlapor cuma nak sedot asap jer dari makan.. Memang herankan... Kalo saya baek la pergi makan KEPCI setiap hari dari beli rokok haramjadah tue...hoho~ Lagi kenyang sampai bole sendawa bertubi tubi...hik3

Orang cakap dia stupidos kan marah~ Tapi lagak nya memang macam stupidos. Kalo duet tue banyak cam orang len memang saya xkesah pon. Lantak ko la nak isap 10 kotak sehari pon sampai lebam..Tapi jangan menyusahkan orang len. Ni pasal nak merokok sanggop dia pinjam  siti situ sana sini. ..Xpon bedal rokok orang len secukup rase dan sesuka hati mak bapak dia jer.. Macam ni la perangai kaki smoke tegar yang kais pagi isap rokok kais petang hidu asap rokok..Makan nyeh xyah pon xper~

Kekadang sian ckit la tapi xsian byak la jugak tengok. Orang len tue isap rokok gak tapi xde la makan nasi ngan sayor jer memanjang. Dah macam fakir miskin la saya tengok semata mata nak wat beli rokok. Azab betol jadi kaki smoke nie kan. Muskil saya sangat sangat sampai kalo xde rokok tue dia bole koyak surat kabar dan balot dengan daun tembakau..Fuh~ mmg seram tengok..haha. Sampai camtue skali dia nyer ketagih~

Wokeyh la.. malas da nak cite..wat bis ruang blog saya jer kan.. Bik saya cite pasal makan makanan yang best lagi bagos berganda ganda. Pesan padi kaki smoke...Udah udah la tue masok angin kuar asap. Xde guna 1 sen pon kot. Kalo bole wat kenyang xper jugak.. Ni memang wat kebulor jer...Renong renong kan sebolom rokok naik harga lagi...sunggoh xsabar nak tunggu..hehe=)


3 comments:

SheY PuLL said...

buat kenyag...shaitan jew..
sebab syaitan mam asap..:)

farysa said...

agak2 kalau RM100 sekotak ade yg bli x?
hehe

AQMAR said...

sheypull: btol 2..tp tok imam ade jer yg berasap sama..hehe..

farysa: ade lg..sangop bgolok bgadai kot...huhu.. cam dadah la plak kan..

Related Posts with Thumbnails