CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 25, 2010

OH PEUGEOT 3008

PeugeotTadi wat pertama kalinya baru melihat Peugeot 3008 secare LIVE selepas mengidam nak tengok secara bersemuka sejak dari 2 minggu lepas.. Yihaaa.. Nak mensurvey kereta yang agak best untok mengayapkan daddyku.. Tue pon kalo terbukak hidayah dia nak beli kete baru..uwaaaa.. Tapi Peugeot 3008 ni rupa sedikit kecil tidak seperti SUV yang laen cam CRV. Ingat kan sebesar CRV tapi rupa nya cuma sekecil NAZA CITRA je kot~ Tapi design dia cambest jugak~ Kewl gitoo..

Jadi dengan penoh semangat saya mensnap kereta ini luar & dalam sampai salesman kat situ sempat berposing plak. Sibok jer.. Dah sedikit cacat gamba yang hendak di paparkan disini..haha. Malu jugak sebenarnya nak snap bebanyak tapi buat bo layan dan wat wat la muka seposen la kan. Ade ku kesah. Asalkan dapat mensnap dengan jayanya~ Harganya lam RM 138,000.00.. Kire ok la tue kowt. Tapi kalo guna duet saya memang xok la kan..haha. Okes. Jom kite terjah Pegeout 3008 nie. Baru je launching kat Malaysia. Kire sape yang da booking tue syiok nyeh la~uwaaaa..T_T






huhu.. sonoknyeh~haha. Dapat tengok pon jadi la kan~

3 comments:

idealistik kirana said...

me also like dis!

Adisaufi said...

sya mpunyai pgt 206..tringin nk pkai 308...3008 bape ek hrge die

AQMAR said...

adea: me freakin much like oso!!

adisaufi: 308 rm 118,00.00
3008 rm 138,00.00

design dalam mmg best.. bumbung kaca okeyh..haha..

Related Posts with Thumbnails