CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, June 26, 2010

FULL HOUSE



Hari ini baru sempat menyantap makanan di Full House. Sebenarnya da lama nak makan kat sini tapi xde rezeki. Asal nak pergi jer duet abis..haha. Beli benda len dulu kan. Yang hendak dipakai mesti diutamakan. Yang hendak dimakan dia akhirkan. Ye la~ Bukan bole simpan pon. Jadi popo jugak nanti..huhuk.

Petang tadi lam kul 3 mendrive la pergi bershopping spree di Sunway Pyramid. Punya la jam nak masok parking. Bape kali tawaf baru jumpa.huhu. Perabiskan minyak petrol ajer pusing pusing..Nasib baek jumpa jugak akhirnya.. Kalo xde jugak tue memang saya parking depan pintu masok jer la kan..huhu. Mentang mentang la minggu gaji.. Ramai tol yang nak perabiskan duet secukup rase yer... cam saya jugak..lalalala~

Saya order air longan dan my sis air tembikai.. Terkojut jugak bila sampai.. Punya la bosa.. Lenguh nak perabiskan. Buah longan dia memang banyak siot lam mug tue. Memang pemurah hati betol tauke kedai nie.. Lau korang nak minum minum kat cnie memang sangat menguntongkan. Harge pon kira bebaloi baloi sangat. Cam kedai mamak jer lebeyh kurang tapi kedai mamak x hygienic. Full House nie memang sangat bersih & suci tanpa was was okeyh..





Menu yang saya amek ialah Full House Club sandwich & my sis amek Nasi lomak.. Cam kelihatan lam gamba saya rasa food presentation dia sangat superb la. Garnishing dah macam hotel 5 bintang..Tapi berharge lebeyh kurang  macam William.. Kire bebaloi baloi la kan. Ni salah satu restoren alternative kalo korang bosan dengan William. Tapi pilihan dia xde la sebanyak William tue.. Itu la kekurangan nya~

Perhatian kepada yang nak makan disini. Pastikan perot anda kosong sebab memang makanan dia sangat Full House sampai saya nak perabiskan pon cam terseksa cikit la..huhu~ Sebab kat umah mase brunch saya da bantai nasi.. hebat tak saya.. camne la nak slim shady kalo camni kan..Sob sob..T_T






Pas korang penat makan bole la jenjalan lam Full House ni tengok bebarang cam baju dan souvenir yang dijual. Kire Full House nie cam restoren merangkap kedai baju dan kedai hadiah~ Hebat~ Semua bebarang lam ni semua cumel cumel belaka dan ala ala korean style. Lagu yang dipasang mase tengah menjamu selera pon ialah lagu korea yang terkini. Best sunggoh tak tipoo. Kalo nak lagi percaya korang pergi la menjamu disana ya~ Saya bagi markah kat Full House ni 4.5/ 5..Tahniah.. saya berpuas hati dengan restoren ini.. Lepas nie bole la saya bertandang lagi kalo ade duet lebeyh...hehe~=)

9 comments:

SheY PuLL said...

edap je....nak try la...:)

AQMAR said...

hahahaha.. pat pat p try cner..mmg best..=)

shey said...

i penah giy william . tp full hse belu penah lagi (:

saya bibah said...

mcm best je.full house ni kat sunway piramid ke>aqmar,td eyra pun pun pg sunway jugak.ptg.mmg xde paking langsung.last2 parking illegal sblh pntu masuk.haha

aren said...

wah..mcm best jek full house ni.murah ke?saya dpt voucher full house tp masih xberkesempatan lg nk ke sana

AQMAR said...

Shey: pg la full hous plak..same cam arge william jer..=)

bibah: aik..xnmpak pon..same la pg ptg smlm.. Parking mmg padat..haha.. Full hous ni kt sunway ade.. try la..best sgt!

aren: murah xde la murah..mkn 2 org lebeyh krg RM 40+ camtue..tp bebaloi2 la...pergi la pat!!

idealistik kirana said...

koleksi jam tuh memikat aty sye!

AQMAR said...

Jam kat cner mmg sangat cute okeyh.. try la masok.. sebab kat situ mcm2 ade jual selain foods.. baju & souvenir pon ader skali.

Frogy said...

Best nyer tmpat dia nmpak cute.. nnti nk try lar.. hehehe

Related Posts with Thumbnails