CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 16, 2010

OH DEAR

Oh my dear da pergi India..wuwuwuwu. Dia cakap mau cari Bipasha Basu. Dia lom tahu lagi penangan Belasah Pasu dari saya ya.. Ade berani dia..huh. Pergi India caner sangat lame taw kalo nek kapal korek..haha. Setengah bulan baru sampai dan setengah bulan lagi baru abiskan masa patah balek. Cukup la sebulan masa perjalanan tue. 


Saya nak cite lebeyh lebeyh pon tidak lah saya ade pengalaman. Lom lagi merasa naik kapal korek keliling pelosok dunia. Nanti kalo ade duet nak jugak nek Cruise macam Movie Pisau Cukur tue.. Macam sangat best jer kan. Tapi kalo xdapek..Sampan berhias pon jadik la dari xde kan~haha

Kepada Oh My Dear hati hati ataih kapal tue.. Jangan berangan lebeyh. Six Pax jangan lupa...wakakaka. Dok ataih kapal tue kalo moncit memang balek nanti saya wat jadi punching bag la pewot tue. Missing you...muaxxxx..=P


2 comments:

noor afzan said...

nak jumpa belasah pasu boleh tak?
haha~

AQMAR said...

haha.. boleh.. macam2 pasu ade ni ha..=P

Related Posts with Thumbnails